citeşti...
→ SOUTH KOREA DEX, korea shopping ♥~

[KOREA] Mall-ul Dongdaemun (Great East Gate)

[KOREA] Mall-ul Dongdaemun (Great East Gate)

Dongdaemun este cel mai mare centru comercial en-gros din Coreea de Sud, ce cuprinde 26 de mall-uri, 30.000 de magazine de specialitate şi 50.000 de prducători.

În cadrul celor zece blocuri din zona pieţei puteţi găsi  haine, matase, incaltaminte, articole sportive, instalaţii sanitare, electronice, materiale de birou, argintărie,  genti, peruci colorate, CD-uri, bijuterii ieftine, accesorii de modă, jucării şi  multe alte produse.

Iniţial, acest centru comercial a fost un „night market” (de la 1:00 a.m. până la 1:00 p.m.) dar în prezent magazinele sunt deschise de la 10:30 a.m. până la 5:00 a.m (unele sunt deschise chiar 24 de ore pe zi!). Există câteva magazine care se închid duminica şi în zilele de sărbătoare.

Pentru a ţine pasul cu moda este indicat să faceţi cumpărături la Doosan Tower (Doota) dar şi la Migliore, aceste două centre fiind considerate cele mai „tari” pentru adolescenţi.

Adresă:  Jongno 5 (o)-ga, Seoul / Website: http://www.dongdaemun.com

Anunțuri

Discuție

6 gânduri despre &8222;[KOREA] Mall-ul Dongdaemun (Great East Gate)&8221;

 1. good information:)

  Scris de Lee Hana | 2011/09/13, 11:53 PM
 2. Oh my! E fix genul meu de magazin, pentru ca imi place sa ma plimb noaptea intr-un magazin. De asta frecventez non-stop-urile de cate ori am ocazia. Si daca ar mai fi magazin de haine, ar fi si mai bine. Cred ca m-as simti excelent acolo. Adica, noaptea sunt mult mai lucida si as avea rabdare sa-l vizitez pe tot. Mai ales ca probabil, defapt, mai mult ca sigur, nu as vedea unele kitsch-uri de pe aici. Asa, din ce am citit in articol, pare promitator. Cand o sa-mi permit sa merg in Coreea si sa fac cumparaturi acolo, atunci o sa-mi dau seama mai bine.

  Scris de Old Triangle *kyaha* (@oldtriangle) | 2011/09/14, 1:01 AM
 3. asta da! chiar e o idee buna daca nu ai timp in cursul zilei sau nu iti place aglomeratia sa iesi noptea sa faci cumparaturi!

  Scris de Lee Hana | 2011/09/18, 1:44 PM
 4. Cat imi place mie sa stau prin mall-uri,sa casc gura pe la fiecare vitrina si sa probez tone de haine cred ca mas culca intr-un astfel de centru comercial.Mai ales ca este in voga printre adolescentii din Coreea.Iar ideea cu shopping-ul noapte e geniala,nu stai sa te lupti cu toti nebunii ziua prin magazine XD

  Scris de Yomi Midori | 2011/09/20, 9:18 PM
 5. Nu e de mirare atata timp cat cu siguranta ne-ar lua o zi intreaga sa vizitam acest mall pentru ca korean fashionul este ametitor,iar pentru turisti sa aiba acces la orice ora a zilei:) Sunt chiar foarte curioasa cate minunatii se ascund in spatele acestui mall si totusi daca as putea sa ma transform in ceva ar fi o pasare ca sa pot zbura spre SEOUL si nu conteaza la ce ora as ajunge as napadii in acest mall mas invarti ca si o pasare fara aripi si totusi in paradis,iar apoi cu siguranta m-as mandrii cu cumparaturiile si cu siguranta as merge mai departe sa experimentez tot ce se poate in aceasta minunata tara…Coreea ❤

  Scris de Lee Hana | 2011/12/11, 2:16 AM
 6. WoW :O Prea interesant :O Multumim de informatie ^________^

  Scris de 예소야 Roxana | 2012/01/02, 3:52 AM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: