citeşti...
→ NEWS, kpop news ♥~

[NEWS] Infinite dezvăluie prima poză-teaser pentru albumul repackage

De când au lansat primul album complet „Over the Top”,Infinite au promovat melodia „Be Mine”. După ce a apărut ştirea că va fi lansat un album repackage,fanii au anticipat mai multe informaţii în privinţa acestuia.

Woollim Entertainment,agenţia din spatele trupei,a dezvăluit prima poză-teaser din seria de 8 poze care vor fi dezvăluite zilnic până pe 26 Septembrie când va aparea albumul-repackage.

Prima poză ni-l înfăţişează pe L având o aură masculină. Conceptul a fost dezvăluit printr-un post pe cafe-ul băieţilor,care include şi un hint despre cum va suna şi următorul cântec.

După ce vor promova şi această lansare,Infinite se vor îndrepta către Japonia pentru a lansa primul lor single japonez,o versiune a melodiei BTD (Before the Dawn),prin luna Noiembrie.

PhotobucketPhotobucket

Credits @koreaboo.com
Sursa @ifnt7

Anunțuri

Discuție

6 gânduri despre &8222;[NEWS] Infinite dezvăluie prima poză-teaser pentru albumul repackage&8221;

 1. Woow!Abia astept!
  ii ador pe Infinite ❤
  melodia "Be Mine" e foarte reusita, dar oricum BTD ramine cea mai tare (parerea mea)

  Succese baietilor!

  Scris de Daniela Rudnic | 2011/09/19, 11:18 PM
 2. Acest mod de promovare este extrem de asemanator cu cel adoptat de Suju care au facut la fel au dezvaluit pozele pe rand si cum celor de la Suju le-a reusit probabil pentru Infinite va fi tot o reusita.Imi plac baieti pentru ca am talent si muncesc din greu pentru cea ce isi doaresc,dar recunosc ca nu sunt o mare fana a lor.Sper ca acesta trupa sa ajunga departe pentru ca efortul si munca lor sa fie rasplatite.

  Scris de Andreea Ianos | 2011/09/20, 3:19 PM
 3. imi place conceptul asta foarte mult…abia astept sa aud melodiile..infinite au avut mereu muzica foarte buna…dupa parerea mea sunt printre cei mai buni din Coreea…sper doar ca o sa fie recunoscut mai mult efortul lor de acum inainte si ca o sa castige mai multi fani pentru ca merita

  Scris de Roxana Flavia Repede | 2011/09/20, 5:14 PM
 4. Oh my goodness oh my soul! L is so handsome +w+. Oh gosh, sper sa aiba succes cu noul album dupa ce o sa apara. Poate castiga iar niste premii. Oh God, m-am bucurat nespus pentru ei cand au castigat. Sunt sigura ca si acum vor fi excelenti. Oh my! Cumva ai mentionat de o versiune in japoneza la BTD? adasfsdkghdl XD. Ar fi genial ca soundtrack pentru un anime cu vampiri or smth. Deja ador conceptul si abia astept pozele cu ceilalti membrii. OMFG *squeals like a dork*.

  Scris de Old Triangle *kyaha* (@oldtriangle) | 2011/09/21, 10:27 AM
 5. Imi place mult conceptul, adica pozele pe carti de joc and stuff, dar imaginea in sine nu prea ma impresioneaza. Chiar deloc, de fapt. M-as fi asteptat la ceva mai complex, zic, macar o coafura mai interesanta sau macar un cadru mai larg or smth! Q_Q

  Scris de Tedi Bercu | 2011/09/21, 6:02 PM
 6. imi place poza .. si .. ideaia cu cartile de joc .. este geniala!:)

  Scris de Hyun-ae Katoka | 2011/10/17, 11:25 AM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: