citeşti...
→ NEWS, kpop news ♥~

[NEWS] Secret e prima trupă care face reclamă la băutura soju

Conform TS Entertainment,Secret au fost alese ca şi modele pentru băutura soju „Good day”. Reclamele fetelor vor apărea de pe 19 Septembrie.

Secret au devenit una dintre trupele de top după lansarea melodiilor „Shy Boy” şi „Starlight,Moonlight”,acum devenind şi una trupele de fete care au contract cu aceasta companie de soju. Alte celebrităţi care obişnuiau să fie modele pentru companie,au fost Shin Min Ah,Lee Hyori,Ha Ji Won,Kim Tae Hee,Han Hyo Joo,Park Min Young,Han Ye Seul,Song Hye Kyu,Lee Min Jung,Baek Ji Young,Son Dam Bi şi UEE din After School.
Un reprezentant oficial al „Good day” a declarat : „Good day” doreşte să devină băutura soju pe care toată lumea o vrea. Secret are şarmul de care „Good day” are nevoie,împreună cu simpaticul dans „baby gorilla” şi calda melodie „Starlight,Moonlight”.

Credits @koreaboo.com
Sursa @newsen

Anunțuri

Discuție

4 gânduri despre &8222;[NEWS] Secret e prima trupă care face reclamă la băutura soju&8221;

 1. Ce dragut, Secret face reclama la soju, sunt curioasa sa vad reclamele. Daca folosesc melodia Starlight, Moonlight va fi ceva de genul: bea soju la lumina stelelor si a lunii. Cred ca va fi dragut si interesant.

  Scris de Madalina Dosa | 2011/09/19, 4:02 PM
 2. Cred ca e putin cam inadecvat din partea lor, dar… pana la urma ei stiu ce fac, nu? Nu zic ca nu sunt dragute, sau ca nu le sta bine in postaza asta, dar imaginea lor nu se prea potriveste cu alcoolul, cel putin nu dupa normele europene, as zice. :)) Oricum, sunt foarte curios care sunt reactiile oamenilor, si mai ales fanilor.

  Scris de Tedi Bercu | 2011/09/19, 9:22 PM
 3. eu nu consider faptul ca o reclama iti strica imaginea,atata timp cat nu este ceva real,nu inseamna ca esti persoana din publicitate!imi place ideea ,si apropo draguta reclama!

  Scris de Lee Hana | 2011/09/19, 11:50 PM
 4. Atata timp cat nu le imbata nimeni, e ok. In fond, ele fac doar reclama. Nu inseamna ca or sa devina alcoliste peste noapte. Si nu-i nimic rau in a face reclama la soju. Pana la urma, imaginea asta atrage coreeni aia, ahjusshi, care sunt practic tinta principala. Pe langa asta, nu e ca si cum ar incuraja consumul de alcool.
  Sunt asa de cute >w< ca daca as fi un ahjusshi clar as dori sa-mi toarne una din ele in pahar niste soju si sa ma incurajeze pentru un one shot.

  Scris de Old Triangle *kyaha* (@oldtriangle) | 2011/09/21, 10:23 AM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: