[NEWS] MBLAQ vor lansa „Mona Lisa Style”

MBLAQ vor lansa un DVD în japoneză,intitulat „Mona Lisa Style” pe 7 decembrie,în Japonia.

Băieţii au anunţat această ştire pe site-ul japonez oficial.
DVD-ul va conţine diverse interviuri,un document despre „Mona Lisa”,dar şi scene din spatele platourilor de filmare şi 3 versiuni diferite a videoclipului „Mona Lisa” (Dance,Close-up şi versiunea regizorului) .
De asemenea vor fi incluse şi un photobook de 60 de pagini.6 photo cards şi 2 pagini cu stickere.

MBLAQ vor lansa şi cel de-al doilea single japonez pe 26 octombrie,intitulat „Baby U”.Melodia va fi opening-ul anime-ului „Beelzebub” începând cu 2 octombrie.

Credits @koreaboo
Sursa @MBLAQ Japan

Reclame

8 gânduri despre „[NEWS] MBLAQ vor lansa „Mona Lisa Style”

Adăugă-le pe ale tale

  1. wow wow wow SOOO EXCITED!!! Trei versiuni pentru „Mona Lisa”.Abia astept dar va mai dura ceva timp pana cand va aparea acest DVD >< Vreau mai repede =)) Si melodia lor va fi folosita pentru openingul unui anime,ce dragut ❤ Incep sa se extinda din ce in ce mai mult!Chiar ma bucur pentru ei 🙂

  2. …deci cand monalisa a fost lansata am fost pur si simplu addicted,o ascultam non stop.iar akm vopr lansa inca 3 versiuni.wow abia astept,si astept si melodia baby you in japoneza,se pare ca baietii au mai mult succes in jponia decat in coreea

  3. Dvd-ul dupa cum e descris pare interesant,sunt foarte curioasa scene din spatele platourilor de filmare a videoclipului “Mona Lisa” mai ales ca sunt 3 variante!Cat despre dance,speram ca vor arata cum au exersat pentru ca coreografia este bestiala! Imi plac foarte mult baietii de la Mblaq sunt extrem de energici si sunt sigura ca vor ajunge foarte departe!

  4. Când am văzut titlul am crezut că vor lansa o coleţie de haine lmao!!! Verau acel photobook!! T_T Mă bucur că vor lansa acest DVD acolo şi sunt sigură că vor avea vânzări foarte bune. ♥

  5. MBLAQ au avut si au in continuare un mare succes in cea ce priveste melodia Mona Lisa….Ei au folosit un ritm european si de aceea poate ne atrage atat de mult.Sunt bucuroasa ca scot si o varianta japoneza si adia astept sa vad si celelalte versiuni pentru ca sigur vom avea ce vedea.
    Abia astept sa fie lansata melodia Baby U si sper sa se ridice la performanta melodiei Mona Lisa.
    Succes baietilor in Japonia 🙂

  6. OMG OMG OMG OMG OMG OMG! Vreau asa de mult DVD-ul! Oh gosh, mi-as vinde un rinichi sa fac rost de bani pentru el. Aigoo, our BLAQies au asa mult succes. Ma bucur nespus pentru ei. Aproape ca am innebunit cand am auzit de DVD-ul asta.OMG! 60 de pagini? 6 photo cards? 2 pagini de stickere? asfalgjsdsk! Chiar vreau DVD-ul. Oh gosh, m-as bucura mult sa am macar un photocard cu Seungho. Sa-i admir zambetul lui special zilnic. Oh gosh, sunt asa fericita pentru ei. De la MEN in MBLAQ la DVD in Japonia…Aish, I’m a proud A+! Merita tot ce e mai bun pentru ca muncesc enorm de mult *happy tears*.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: