citeşti...
→ NEWS

[NEWS] Super Junior şi SNSD – Donghae şi Seohyun sunt ambasadori UNICEF

Donghae de la Super Junior şi Seohyun de la SNSD, care au inregistrat impreună melodia „Dreams Come True” pentru caritate, au fost oficial numiţi ambasadori ai UNICEF. Ceremonia a avut loc in Seoul, pe data de 11 octombrie, in aceeaşi zi in care duetul lor a fost lansat.

„Sunt foarte onorată că am fost numită ambasador UNICEF,” a spus Seohyun. „Mă voi dedica misiunii mele de a promova activităţile UNICEF”.

Donghae a spus, „Sunt multe feluri prin care copiii pot fi ajutati. Puteţi afla mai multe prin intermediul UNICEF, cum un simplu gest de-al nostru, poate crea multă bucurie.”

Donghae a menţionat despre ceremonie si pe twitter, adăugând poze cu Seohyun. „Faptul că fac parte din UNICEF este o onoare, şi sper să mă pot ridica la nivelul aşteptărilor”.

Cei doi cântăreţi au prezentat şi 2 păpuşi care le-au decorat chiar ei inşişi, numite “Lee Donghae” şi “Seohyun.”

“Dreams Come True”, este de asemenea şi melodia reprezentativă de la Festivalul Asia Song 2011. Cei 2 artişti o vor cânta live pe 15 octombrie la stadionul Daegu.

Toţi banii inregistraţi din vânzările melodiei “Dreams Come True” vor fi donaţi unui program UNICEF care se ocupă cu ajutorarea copiilor din Africa de est.

Credits @ soompi

Anunțuri

Discuție

6 gânduri despre &8222;[NEWS] Super Junior şi SNSD – Donghae şi Seohyun sunt ambasadori UNICEF&8221;

 1. Sunt niste artisti nemaipomeniti ei vor avea un concert nemaiponeit si sincer oamneii din africa chiar au nevoie de ajutor! saracii.. sunt atat de saraci foarte frumos din partea lor le doresc mult succes artistilor nostri Donghae si Seohyun ,pentru a ajuta sufletele din africa de est :). Fighting!!^o^

  Scris de Hyun-ae Katoka | 2011/10/12, 10:26 PM
 2. Foarte frumos din partea lor, ma bucur sa vad ca si unii dintre ei se ocupa de astfel de lucruri cum ar fi UNICEF. Este un mod foarte ingenios de a promova o campanie UNICEF printr-un concert, sunt sigura ca vor strage multi bani si vor ajuta copii din Africa. Bravo lor ii admir pentru acest lucru.

  Scris de simona | 2011/10/13, 12:31 PM
 3. Bravo lor ca se implica in asa ceva si sper ca o fac din toata inima si nu pentru reclama pe care le-o aduce ideea.
  Apropo , papusele alea facute de ei sunt atat de ciudatele / dragutele ( de clasa I ) *snickers* (parerea mea , nu ma omorati 😀 ).
  Era cazul sa se implice cineva din nou , pentru ca odata cu cutremurul din Japonia , lumea s-a concentrat pe donatii pentru oamenii afectati de acolo , iar cei din Africa au cam ramas pe dinafara.

  Scris de Angela Costina | 2011/10/13, 1:35 PM
 4. hehe ce generos din partea lor ^^ sunt niste artisti extraordinari si talentati.Chiar mi se pare ca au fost alesi perfect pentru a fi ambasadorii „UNICEF”, pana si chipurile lor sunt blande si calde,perfecti pentru a reprezenta imaginea copiilor nevoiasi.Sunt sigura ca vor strange multi bani care vor ajunge la acei copii!

  Scris de Yomi Midori | 2011/10/13, 9:00 PM
 5. ………..ce frumos din partea lor,ma bucur ca faima lor poate ajuta pe cineva,
  cred ca sunt reprezentanti perfecti pt aceasta functie,ambii au o fire calma

  Scris de pinkyrullzz | 2011/10/14, 9:26 AM
 6. Este foarte importanta inima cuiva iar acesti doi tineri chiar o au mare!
  Ma bucur ca fac parte din aceasta organizatie atata timp cat au posibilitatea,pentru ca chiar este nevoie de ajutorul lor,atatia oameni se afla in mainile lor.Cu talentul lor sunt sigura ca ii vor putea ajuta pe cei din africa de est! felicitari chiar faceti o treaba buna si nu va uitati la timpul vostru pretios apreciez asta:)

  Scris de Lee Hana | 2011/10/14, 8:52 PM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: