citeşti...
→ NEWS

[NEWS] SNSD & 2PM – Formează Jessica şi Taecyeon un cuplu?

Jessica de la SNSD si Taecyeon de la 2PM au fost surprinşi luând micul dejun impreună. Pe 4 octombrie cei doi au fost văzuţi plimbându-se in Jung-Oh Dosan Park şi dădeau impresia că ar fi un cuplu.

Taecyeon s-a dat jos din maşina Jessicăi şi, impreună, au intrat intr-o cafenea, luând o masă tocmai la etajul al 2-lea.

Cei doi au comandat ceva mâncare si au discutat lucruri aparent importante timp de mai bine de o oră.

Jessica şi Taecyeon au fost mereu cunoscuţi ca fiind prieteni buni. Se spune că, deşi cele două formatii, SNSD si 2PM sunt foarte apropiate, Jessica şi Taecyeon sunt şi mai apropiaţi.

De când cei doi au fost in America se zvoneşte că ar fi trecut prin multe lucruri impreună care i-ar fi apropiat. Intre Jessica şi Taecyeon există chimie intr-adevăr, iar in timp ce stăteau la masă, nu se fereau de lume, ba chiar vorbeau şi in coreeană si in engleză.

De menţionat faptul că Taecyeon s-a purtat ca un adevărat gentleman. După ce au plătit, el a deschis usa pentru Jessica, spunând „Domnisoarele primele.” Jessica a fost, de asemenea, draguţă prin simplul fapt că l-a condus cu maşina.

Comentariile venite din partea oficialilor nu confirmă faptul că cei 2 ar avea o relaţie, ci doar că SNSD si 2PM sunt foarte apropiaţi, aşa că este normal ca Jessica şi Taecyeon să ia masa in oraş impreună.

Pe de altă parte, in acest moment SNSD se pregătesc să revină in forţă cu noul album „The Boys”, iar Taecyeon este ocupat cu filmările de la drama  “My 99 Days with a Star” şi cu turneul 2PM.

Voi ce credeţi? Formează cei 2 un cuplu? Sau sunt doar buni prieteni?

 

Credits @ Soompi

Anunțuri

Discuție

10 gânduri despre &8222;[NEWS] SNSD & 2PM – Formează Jessica şi Taecyeon un cuplu?&8221;

  1. posibil sa fie impreuna sau doar simpli prieteni pana nu vor declara ei .. noi nu aveam cum sa ii judecam 🙂

    Scris de Hyun-ae Katoka | 2011/10/14, 7:34 PM
  2. Waw!Ce dragut le sta impreuna!!Ar fi minunat daca ar fi impreuna!

    Scris de Sabo Alexandra | 2011/10/14, 7:36 PM
  3. Mi-ar placea, dar nu-mi permit sa-mi dau ‘cu presupusul’. Mie imi place 2PM de vreo doi ani , iar Taecyeon ‘it’s a real dance machine’ dupa cum este poreclit in Coreea , si a facut un rol frumos in „Dream high”.

    Scris de Magda Magdalena | 2011/10/14, 7:41 PM
  4. Eu, sincer, sper ca sunt un cuplu. Nu m-am gandit niciodata ca Taecyeon s-ar potrivi cu Jessica, dar daca se inteleg bine, eu ii sustin. S-ar putea sa fie doar prieteni, si asta e ok, dar am o obsesie pentru cuplurile vedeta-vedeta. Le sta bine impreuna, daca acum sunt doar prieteni, totusi sper ca in viitor poate vor fi ceva mai mult de atat. TaeSica Fighting!

    Scris de Madalina Dosa | 2011/10/14, 8:03 PM
  5. Daca sun un cuplu :Foarte bine!,arata dragut impreuna
    Daca sunt prieteni buni:Se inteleg bine,bravo lor,sa o tina tot asa!fara certuri ^.^!
    Daca trupele lor sunt apropiate:Good :] ei ce sa spun..AA da mai faceti melodi impreuna sunteti grozavi!!! XD canta bine(nu mai trb sa zic k se stia deja ) si ador melodia lor „Cabi Song”.

    Prieteni,Indrogostiti oricum ar fi… Noi tot ii iubim ◕◡◕

    Scris de Sawsan Al Maoula | 2011/10/14, 8:49 PM
  6. Nu vad nimic rau ca o fata si un baiat sa aiba o relatie de amicie,ba din contra poate fi una dintre cele mai bune prietenii din lume.
    Faptul ca au iesit impreuna pe plan amical sau amoros nu ne prea priveste pe noi, insa mie mi-ar placea sa-i vad ca pe un cuplu ,deoarece sunt frumosi impreuna:)

    Scris de Lee Hana | 2011/10/14, 9:08 PM
  7. Probabil ca formeaza un cuplu,sau probabil ca sunt prieteni foarte buni,oricum ar fi nu este treaba noastra sa ne bagam in vietile lor.Stiu ca au mai fost surprinsi impreuna si pana acum si s-a speculat mult ca intre cei doi ar exista o relatie.Noi nu putem spune daca este adevarat sau nu,numai ei stiu,dar cert este faptul ca exista chimie intre ei si daca ar fi sa fie vre-odata impreuna si sa faca relatia publica…ceea ce ma cam indoiesc putin ca s-ar intampla chiar daca ar fi adevarat, atunci foarte bine!Daca ei se plac cine suntem noi sa-i judecam?

    Scris de Yomi Midori | 2011/10/14, 9:14 PM
  8. Ooof~ Mereu genul asta de discutii..Sincer aici iti dai seama ce fani merita sa fie considerati fani..
    Eu una cred ca sunt prieteni.^_^ Si daca ar incepe un scandal pe tema asta chiar ar suferi..TT
    They are really cute..≧▽≦

    Scris de Paşalău Cristina | 2011/10/17, 9:00 AM
  9. ……….nu stiu ce sa cred sa fie oare prieteni sau un cuplu?
    adika iasa cam des,sau mai bine spus nu e prima data cand sunt vazuti impreuna
    mie mi-ar placea sa formeze un cuplu,le sta bine impruna,de ce ?

    Scris de pinky rullzz | 2011/10/22, 12:21 PM
  10. Asa cum a spus si o alta vedeta de televiziune , Taecyeon , nu s-a imbracat destul de bine (dupa parerea lui) pentru a fi la o intalnire . :)))
    Nu stiu ce sa cred, un barbat si o femeie ar putea fi doar prieteni , dar nu m-ar deranja daca intr-o zi si-ar face publica relatia. Mi se pare ca au multe in comun, au vieti asemanatoare si le place sa isi petreaca timpul impreuna, reteta perfecta pentru o relatie stabila.

    Scris de Angela Costina | 2011/11/23, 3:47 PM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: