citeşti...
→ OTHER

[STAFF APPLY] HALLYUDEX.NET RECRUTEAZĂ STAFF (2ND)

2ND STAFF APPLY: 14 OCTOMBRIE – 30 OCTOMBRIE

După un an de aşteptări, forumul ROMANIA ASIANS FANATIC şi-a deschis primul site dedicat valului coreean. Site-ul Hallyudex îşi propune să fie unul dintre cele mai accesate site-uri româneşti dedicate valului coreean, un site în care fiecare „element”  Hallyu are o definiţie, fie că vorbim de news-uri, prezentări, poze, modă, cultură and so on.

Pentru a face acest lucru posibil avem nevoie de ajutor, aşa că ne-am gândit să căutăm cei mai pricepuţi fani Hallyu pentru a creea un staff dornic de a promova acest val coreean şi în România. Căutăm fani bine informaţi, fani care iubesc munca în echipă şi fani care sunt dornici să ajute comunitatea Hallyu din ţara noastră. Cu ajutorul vostru putem face acest lucru posibil.

Acest site este mult mai uşor de accesat (în comparaţie cu forumul), puteţi comenta articolele noastre folosind contul vostru de Facebook sau Twitter, dar şi contul de wordpress în caz că aveţi.

Cei care vor să facă parte din staff-ul acestui site intră în grupul de autori ai HALLYUDEX, numai că vor avea responsabilităţi diferite. Mai jos sunt trecute posturile libere pentru care puteţi aplica.

Cetăţenii din România şi Republica Moldova, dar şi persoanele de naţionalitate coreeană care vorbesc fluent limba română pot aplica pentru staff.

Echipa actuală este formată din 10 fete; Stancu Georgiana – Founder, Andreea Olaru – Prezentator, Adina Adriana – Prezentator, Simona Shmily – Prezentator, Soo Jung Park – Prezentator,  Daniela Capră –  Fashion, Oana Nia –  Fashion, Anca Enache – Fashion, Andreea Drugă – News, Freakish Ish – Uploads (acestea sunt numele lor de facebook). Fetele se înţeleg foarte bine, există comunicare şi muncă în echipă, se sfătuiesc când vor să ia o decizie pentru site indiferent de funcţia pe care o ocupă în staff şi se ajută reciproc.

Acest site este unul non-profit. Cei care vor să lucreze pentru HALLYUDEX.NET trebuie să facă asta din iubire pentru Coreea de Sud şi Hallyu, nu pentru bani. Sperăm să ne extindem pe viitor şi să vă răsplătim pentru munca depusă. ^^

Cei care vor să intre în echipă trebuie să se ţină de muncă pe site, să posteze la timp şi corect.  Zilnic trebuie să fie ceva nou pe site pentru a menţine site-ul în viaţă. Dacă nu vă ţineţi de treabă şi/sau lipsiţi pe termen lung fără a anunţa, sunteţi scoşi din staff.

NEWS WRITER – 3  LOCURI DISPONIBILE.

Cei care vor această funcţie trebuie să traducă newsuri din lumea coreeană pe site, în limba română, imediat cum apar pe site-urile coreene sau internaţionale.

Tradueţi cu cuvintele voastre, nu cuvânt cu cuvânt de pe site-uri precum allkpop. Nu traduceţi news-uri de la allkpop! Cele mai bune surse sunt soompi, koreaboo sau forumurile dedicate vedetelor coreene.

News-urile trebuie să fie despre cântăreţi, banduri, actori, drame dar şi despre Coreea de Sud.

De asemenea, puteţi să vă documentaţi pentru o anumită temă şi să faceţi un news despre ea. De exemplu..un concert kpop în Europa, ceva legat despre România şi Coreea de Sud, and so on.

Nu trebuie să traduci tot ce găseşti, numai ce este mai important. Zilnic trebuie puse newsuri pe site. Maxim 7-8 pe zi,  Minim – 2-3 pe zi / pers.

Ca “News Writers”, puteţi să mergi ca reporteri Hallyudex la diferite activităţi despre cultura coreeană/kpop pentru a face un articol despre evenimentele respective

Cei care se ocupă de tradus nu trebuie să facă o reclamă proastă artistului prin cuvintele sale. Limba engleză este necesară. Dacă ştiţi coreeană – cu atât mai bune, aveţi şanse mai mari pentru a ocupa acest post.

UPLOADER – 3 LOCURI DISPONIBILE.

Uploaders trebuie să aducă poze noi pe site, de la diferite evenimente sau concerte şi să posteze informaţii despre albumele de muzică sau DVD-urile coreene apărute recent pe site-uri precum yesasia, eBay sau kpoptown ( cât costă, ce conţine, cum arată coperta, modul de plată).

Pentru poze, vă trebuie un cont pe tinypic şi pe forumurile internaţionale dedicate vedetelor coreene. Acolo găsiţi cele mai multe poze de la evenimente.

Trebuie să fiţi rapizi. Cum apare ceva (poze sau albume), postaţi pe site.

POŞTAŞUL – 3 LOCURI DISPONIBILE.

Cei care intră în grupul “poştaşul” trebuie să traducă în limba română interviuri din diferite reviste coreene, video-uri (link către video, traducere text pe site), sau twitter/me2day/cyworld updates ale vedetelor coreene.

Trebuie să fiţi rapizi. Cum apare ceva (interviuri, twitter-cyworld-me2day updates sau video transcripts), postaţi pe site.

Limba engleză este necesară. Dacă ştiţi coreeană – cu atât mai bune, aveţi şanse mai mari pentru a ocupa acest post.

–––––––––––

Descărcaţi CV-ul pentru STAFF APPLY aici :  http://www.mediafire.com/?v9k9yk3g7r432p2 , completaţi şi trimiteţi CV-ul  pe hallyudex@yahoo.ro .

Treceţi la subiectul e-mail-ului numele vostru şi funcţia pentru care aplicaţi. Exemplu: UPLOADER POPESCU MARIA

VĂ AŞTEPTĂM ÎN ECHIPĂ !!!


Anunțuri

Despre oxan

• GEY/ GIGI, 920310, 22, AB, EUROPE-ROMANIA-CRAIOVA • • FOUNDER, GRAPHIC DESIGNER • • 내 사랑: SMTOWN & SOUTH KOREA in all shapes •

Discuție

Un gând despre &8222;[STAFF APPLY] HALLYUDEX.NET RECRUTEAZĂ STAFF (2ND)&8221;

  1. se pare ca smtown romania evolueaza putin cate putin…fighting1

    Scris de Manea Adina Mihaela | 2011/11/04, 4:28 PM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: