citeşti...
→ SOUTH KOREA DEX

Valea Oak

Valea Oak este una din cele două staţiuni de ski din oraşul Wonju, provincia Gangwon, pe lângă Hyundai Sungwoo.

 

Staţiunea s-a deschis în anul 2006 şi este cea mai apropiată de Seul,  dispunând în total de 9 pârtii: 2 pentru skiorii profesionişti, 5 pentru cei de nivel intermediar şi 2 pentru începători.

Telecabina ce duce la vârful muntelui a fost proiectată astfel încât să poată transporta maxim 9200 de persoane în decurs de o oră. Cea mai lungă pârtie este cea de la Samtaebong, de 1600 metri, având şi o secţiune pentru snowboarderi.

 

Pe lângă faptul că este o staţiune pentru ski, valea Oak are şi o zonă rezervată golfului. Oak Valley Golf Course este zona principală de golf din Coreea ce nu polează mediul. Este alcătuită din valea Oak C.C. şi dealurile Oak C.C., la care au acces doar membrii; acestora li se alătură şi Public C.C.

Zona pentru golf intră în topul 10 al locurilor de acest fel din Coreea, oferind servicii de calitate. Proiectată de designerii Robert Trent Jones Jr. şi Jack Nicklaus, la Oak Valley Golf Course se desfăşoară întotdeauna partide palpitante de golf.

În actualizările făcute staţiunii s-au investit o sută de milioane de woni, ţinându-se cont şi de faptul că această regiune trebuie să  nu polueze. O dată finalizată, va face parte din lanţul “Winter Sports Belt Line” al provinciei Gangwon, ce se va găsi între Yongpyong şi Wonju.

Anunțuri

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: