SUPER JUNIOR M

Datorită popularităţii pe care Super Junior o câştiga zi de zi in China, SMENT a hotărât să facă un nou sub-grup care să fie activ in China şi Taiwan.
În anul 2007, pe 2 octombrie, SMENT a anunţat că vor lansa un nou sub-grup Super Junior în anul 2008.

Primii membri ai acestui sub-grup au fost Hangeng şi Henry (prima sa apariţie a fost în videoclipul Don’t Don unde a avut un solo la vioară). Siwon a fost adăugat abia peste 5 luni. Lista cu toţi membrii nu a fost anunţată până în aprilie.
Începând cu 4 aprilie, 2008, cei 7 membri au fost anunţaţi pe rând în clipuri de prezentare, iar primul membru a fost Hangeng. Donghae şi Siwon au fost anunţati pe 5 aprilie, Kyuhyun şi Henry au fost anunţati pe 6 aprilie, Ryeowook şi Zhou Mi au fost anunţaţi pe 7 apriliei, iar clipul de prezentare cu întreaga formaţie a fost anunţat pe data de 8 aprilie, zi in care au debutat ca Super Junior M.

M-ul adăugat în urma numele „Super Junior ” vine de la „Mandarin”. Iniţial numele sub-grupului a fost Super Junior China.

Super Junior M a debutat în China pe 8 aprilie, 2008, la cea de-a VIII-a ediţie a Music Chart Awards. Tot pe 8 aprilie a apărut primul lor videoclip pentru melodia „U” .
Albumul de debut a apărut pe data de 23 aprilie 2008 în China, iar pe 30 aprilie a apărut veriunea coreeană a albumului care a avut 3 cântece bonus.
Pe 2 mai, albumul a apărut în Taiwan şi în Hong Kong.

Super Junior M a primit primul premiu la o lună după debut, premiul pentru Asia’s Most Popular New Group Award la Music King Award.

Pe 14 septembrie, 2009, Super Junior M au revenit cu un nou album şi videoclip, Super Girl, videoclip în care apare şi Jessica Jung de la Girls’ Generation.

În decembrie 2009, Hangeng, liderul grupului, a părăsit atât Super Junior cât şi Super Junior M pentru o carieră solo.

În Februarie 2011, Super Junior M s-au întors în Taiwan cu un album şi doi membri noi, Sungmin şi Eunhyuk. Ei au revenit cu melodia „Perfection” care a avut şi videoclip.

În Martie 2011, Siwon şi Donghae nu au luat parte la promovarea albumului pentru că au fost aleşi să joace într-o dramă taiwaneză (Skip Beat/Extravagant Challenge,un remake după o manga japoneză), difutată în prezent pe Formosa TV. Melodia de deschidere a acestei drame este intitulată „S.O.L.O.” şi este cântată de Super Junior M.

Super Junior M au stat în Taiwan două luni pentru a promova „Perfection”. Albumul a câştigat multiple premii, printre care şi  2010 HK Asian-Pop Music Festival,  Best Song Performance şi Best Stage Performance. De asemenea, au câştigat şi Most Popular Group la 1st Annual Global Chinese Golden Chart şi  Best Group la  2011 Singapore HIT Awards.

Versiunea repackaged a albumului a fost lansată pe 29 aprilie, şi s-a clasat pe locul 2 timp de 10 săptămâni.

MV: Super Junior-M(슈퍼주니어-M) _ Super Girl(슈퍼걸) , Super Junior-M_太完美_MUSIC VIDEO .

Sunteţi fani Super Junior M? Cine este preferatul vostru?

MEMBERI ŞI POZIŢIA LOR ÎN GRUP:

1 Lee Sungmin 이성민 1 Ianuarie, 1986 Vocalist, Dancer
2 Lee Hyukjae 이혁재 4 Aprilie, 1986 Lead Rapper, Lead Dancer, Vocalist
3 Choi Siwon 최시원 10 februarie, 1986 Vocalist, Visual
4 Zhou Mi 주멱 19 Aprilie, 1986 Main Vocalist
5 Lee Donghae 이동해 15 Octombrie, 1986 Vocalist, Main Dancer, Sub Rapper, Visual
6 Kim Ryeowook 김려욱 21 Iunie, 1987 Lead Vocalist
7 Cho Kyuhyun 조규현 3 februarie, 1988 Lead Vocalist, Dancer
8 Henry Lau 刘宪华 11 octombrie, 1989 Vocalist, Main Dancer, Rapper
Reclame

5 gânduri despre „SUPER JUNIOR M

Adăugă-le pe ale tale

  1. Favoritul meu , stati sa ma gandesc , geee KYUHYUN :)) , fovoritul meu Nr. 1 din k-pop :)). Apropo ati uitat sa mentionati de alte 2 videoclipuri promovate/hituri : „Me” si „Blue Tomorrow” , melodie pe care de fiecare data cand o ascult imi vine sa plang.
    Pot spune cu usurinta ca melodia si videoclipul care m-au cucerit si m-au facut sa ascult k-pop-ul si sa abandonez (partial) rock-ul , a fost „U” , in varianta mandarina , cu videoclipul in care toti aratau marfa si cantau super bine , in ciuda faptului ca la momentul acela , pe Youtube se gaseau doar niste variante pixelate si vai de mama lor. Poate vi se pare ciudat ca „Sorry Sorry” , melodie extrem de populara nu a fost „cea mai cea” pentru mine , dar si acum imi amintesc cum incercam sa imi dau seama care din ei era Kyu la partea in care sareau toti sau se tineau de cotoharla-i mean , fata aia =_+ , *clears throat* . ^^

  2. Deci ii foarte ador pe cei de la Super Junior M. Melodiile lor mereu m-au facut sa ma simt bine indiferent de stare. Pur si simple le ador melodiile. Articolul este foarte adevarat si ma bucur tare mult ca l-ati scris pentru ca intradevar merita. ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: