OH JI-HO

OH JI-HO se înscrie cu succes la categoria ACM (Actor-Cântăreț-Model).

S-a născut în regiunea Chun Man pe data de 14.04.1976. Studiile și le-a terminat la Universitatea Anyang.

În 1998, chiar după prima audiție la care s-a dus, a primi un rol și a debutat în filmul „Kka”. Au urmat:

 • La Belle (2000)
 • I Love You (2001)
 • Silver Knife (2003)
 • Love Trilogy (2004)
 • My Wife is a Gangster 3 (2006)

 • Sector 7 (2011)

 • The Grand Hiest (2012)

A apărut în numeroase seriale care au fost exportate în toată Asia, ceea ce a făcut din el un actor iubit, apreciat și invidiat.

 • Cool (KBS2, 2001)
 • Confession (MBC, 2002)
 • Detectives (SBS, 2003)
 • Second proposal (KBS2, 2004)
 • Super Rookie (MBC, 2005)

 • Autumn Shower (MBC, 2005)

 • Thank You Life (KBS2, 2006)
 • Couple of Fantasy (MBC, 2006)

 • Get Karl! Oh Soo Jung (SBS, 2007)

 • Single Dad In Love (KBS2, 2008)

 • My Precious Child (KBS2, 2008) (cameo)
 • Queen of Housewives (MBC, 2009)

 • Chuno (KBS2, 2009)

 • Fugitive: Plan B (KBS2, 2010)  (cameo)
 • Stangers 6 (WOWOW, 2011, Fuji TV, MBC, 2012)
 • The 3rd Hospital (TvN, 2012)

A apărut în numeroase pictoriale și reclame Tv, a fost model pentru regretatul designer Andre Kim.

Ceea ce poate puțini știu este faptul că, în multe emisiuni, este invitat să cânte.

Rolul din CHUNO a creat o mare presiune asupra sa. Mulți credeau că nu este potrivit pentru a interpreta un rol într-o dramă istorică. I-a fost greu la început, dar, interpretând un rol care i-a plăcut, rezultatul a fost peste așteptări. În opinia sa, dramele istorice oferă o plăcere mai subtilă decât dramele moderne.

În filmul „Sector 7” a jucat alături de Ha Ji Won. Filmul este un horror fantastic care se desfășoară pe o platformă petrolieră localizată lângă Insula Jeju. O creatură necunoscută atacă echipajul vasului iar membrii acestui încearcă să facă tot posibilul să supraviețuiască. Actorul a fost dezamăgit de scena sărutului din film deoarece a fost un sărut scurt, nepasional și și-ar dori să poată juca într-un alt film în care să o mai poată săruta. Prietenii lui glumeau pe seama sa întrebându-l dacă a jucat rolul unui miner și nu al unui analist în probleme de petrol. Filmul este primul prezentat publicului în format 3D.

Tocmai a încheiat în luna februarie filmările la cel mai recent film pentru marele ecran „THE GRAND HIEST” sau „Gone With The Wind”, o versiune a filmului „Ocean’s Eleven” plasată în perioada Joseon, avându-i în centrul poveștii pe niște hoți. Filmul se așteaptă a avea un mare succes de boxoffice în 2012.

Tot de curând a terminat filmările la serialul „Strangers 6” ce va fi difuzat în Coreea, China și Japonia. Pentru acest serial a colaborat inclusiv la coloana sonoră unde a interpretat “I’m a Man”, melodie scrisă și compusă de Park Sun Joo. Cântecul este despre suferința din dragoste a unui bărbat. Melodia lentă și tristă se potrivește foarte bine timbrului vocal al lui Oh Ji Ho. Videoclipul melodiei conține scene din serialul în care acesta interpretează rolul unui agent secret ce se îndrăgostește. Serialul este o co-producție Japonia-China-Coreea și intriga se învârte în jurul poveștilor a 6 membri ai unor organizații internaționale din China, Japonia și Coreea care lucrează împreună și încearcă să-și depășească sentimentele personale împotriva celorlalți cu scopul de a menține unită zona economică a celor 3 țări. Înca nu s-a stabilit data oficială de difuzare, dar va fi în mod sigur anul acesta.

În iunie va începe difuzarea pe micile ecrane a celui mai recent serial la care a filmat „THE 3rd HOSPITAL”, având ca subiect departamentul de neurochirurgie al unui spital. Subiectul se va centra pe „bătălia” dintre tehnicile medicinei orientale și ale celei occidentale.

Oh Ji-ho e pasionat de sporturi. Iar acest lucru s-a văzut și în serialele în care a jucat. În „Get Karl, Oh Soo Jung” a interpretat rolul unui jucător profesionist de golf. A jucat rolul unui boxer amator în serialul „Single Dad in Love”, a practicat baschet, box și fotbal în serialul „Queen of Housewives”, volei în „Autumn Showers” și a demonstrat în „Chuno” că nu stă rău nici la capitolul arte marțiale.
În viața reală a făcut parte dintr-o echipă de baschet a starurilor, înființată pentru acțiuni caritabile, iar în sezonul din 2010 a jucat baseball în reality-showul „Saturday Challenges”.

În 2011 a fost, pentru prima oară de când a apărut pe micile ecrane, gazda unui show de divertisment. Alături de magicianul Lee Eun Kyul au ieșit practic pe străzi în căutarea celor care practică numere de magie și, alături de 7 povestitori talentați, au creat povești magice.

În viața personală au apărut unele controverse, când, în 2007, fosta sa prietenă s-a sinucis la scurt timp după ce relația lor s-a terminat. Din  declarațiile sale reiese faptul că ea a fost cea care, după 2 ani de relație, a dorit încheierea acesteia.Întrebat     într-un interviu televizat la ce se uită prima oară la o femeie, acesta a răspuns că ochii sunt cei ce îi fac inima sa bată mai repede, dar că nu a mai avut o relație de ceva timp deoarece standardele sale tot continuă să se ridice.

Numele său se află întotdeauna pe listele celor mai sexy, atrăgătoare celebrități și a fost poreclit “Domnul Gropițe” dar si Oh Ji-hot.

Îi place să asculte k-pop, să joace jocuri portabile, să iasă noaptea cu prietenii sau să-și actualizeze blogul.

Fanii săi așteaptă cu nerăbdare să vadă ce alte surprize plăcute le pregătește idolul lor.

P.S. Ziua lui de naștere este săptămâna aceasta … LA MULTI ANI!!!

SAENGIL CHUKHA HAMNIDA!!!

Reclame

2 gânduri despre „OH JI-HO

Adăugă-le pe ale tale

 1. La Multi Ani ^_^ Este un actor extraordinar, mi-a placut la nebunie cum a jucat in rolul din „Chuno”, chiar te face sa crezi ca personajul jucat este un om real, ci nu doar un actor :3 Multumim pentru articol, ne-ati dat informatii utile ^_^

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: