citeşti...
→ NEWS

Reacția actriței Yoo In-na la confesiunea lui Ji Hyeon-woo


Actrița Yoo In-na sa rușinat atunci când partenerul său din drama ,,Queen In-hyun’s Man”  i-a mărturisit că este indrăgostit de aceasta.

La sfârșitul intâlnirii cu fani dramei,ce a avut loc pe data de 7, Ji Hyeon-woo a dezvăluit cateva secrete din culisele realizări acestei drame.Acesta a afirmat că ,,Odata aveam de realizat o scena in care trebuia să-mi marturisesc dragostea fată de  Yoo In-na  , insă nu ma puteam concentra asupra propiilor emotii,asa că Yoo In-na m-a ajutat  punandu-mi niște căsti”.

Pe masură ce acesta a continuat să spună lucruri frumoase la adresa partenerei sale ,  fanii și presa din sală au inceput să comenteze,astfel că Ji Hyeon-woo a continuat prin a spune că.. Vreau să fiu sincer astazi.Drama noastră, pe tot  parcusul său ,de la un episod la altul, ne-a facut să avem  fluctuatii mentale .Starea mea mentală de astăzi ma face să marturisesc că sunt indragostit de Yoo In-na.Sper să binecuvanțati acest lucru.” iar la auzul acestei confesiuni multimea  a inceput să se agite.

Toți actori inclusiv Yoo In-na au fost surpinși de auzul confesiuni,iar atunci când  actrița a trebuit să raspundă a incercat să evite să ofere un raspuns clar afirmând,, Am ascultat acel OST deoarece avem multe scene in care trebuia să plâng”.

Cănd MC  a insisitat să obtină totuși un răspuns clar la confesiunea facută  de către partenerul său  Yoo In-na a raspuns,, Cred că trebuie să discutăm despre acest lucru după incheierea evenimentului.Nu stiu ce inseamnă ceea ce a spus sau ce are de gând să facă”.

Atât Ji Hyeon-woo cât si Yoo In-na au fost distribuiți și selectați in roluri principale în drama ,,Queen In-hyun’s Man” și au fost prinși in scandal incă de la începutul aceștuia..

Scandalul se poate datora concentrâri ambilor actori asupra propiilor personaje ,însă confesiunea lui Ji Hyeon-woo va oferi motive de discuție presei pentru o vreme.

Intre timp  drama ,,Queen In-hyun’s Man” care imbină elemente  istorice cu prezentul, sa incheiat pe data de 7 ,avand 16 episoade.

Sursa:Hancinema

Anunțuri

Discuție

4 gânduri despre &8222;Reacția actriței Yoo In-na la confesiunea lui Ji Hyeon-woo&8221;

 1. chiar dragut din partea lui :*

  Scris de Oana Lupu | 2012/06/11, 11:29 PM
 2. foarte dragut din partea lui ❤

  Scris de Daya | 2012/06/30, 12:14 PM
 3. După părerea mea e printre cel mai cel cuplu din Coreea!!! Sper să aibă o viață lungă și frumoasă împreună 😀

  Scris de AMI (@amiyayam) | 2012/06/30, 1:22 PM
 4. foarte frumos chiar imi place foarte mult :X

  Scris de Alynaa09 | 2012/07/01, 9:11 AM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: