citeşti...
→ NEWS, → OTHER

K FAN MEETING 2012, EDIŢIA a III-a

A treia ediţie a fanmeetingului românesc dedicat muzicii, dramelor şi culturii coreene va avea loc anul acesta pe 25 august, în Bucureşti, sub aripa Asociaţiei Fanilor Coreei de Sud din Romania.

Anul trecut, meetingul a avut loc în Clubul Fabrica din Bucureşti, unde s-au adunat peste 200 de fani din toate colţurile ţării. Pe durata meetingului, fanii au putut participa la diferite jocuri şi concursuri, printre care dance battle-ul kpop, unde s-a desemnat un grup câştigător. Fanii au avut parte de un mini concert oferit de fetele de la Junno Girls, de un dans tradiţional coreean, dar şi de un show incendiar din partea lui Samuel Park. Reprezentanţi TVR, MBC şi Music Channel au luat parte la acest eveniment, iar cu ajutorul lor meetingul a fost promovat în presa românească şi cea coreeană. Pe durata fanmeetingului, toţi participanţii au avut posibilitatea de a interacţiona cu fani din întreaga ţară, dar şi de a afla mai multe despre vedetele lor preferate cu ajutorul standurilor pregătite de comunităţile online din România.

Fanmeetingul de anul trecut a fost organizat de AIRC/Hansamo şi Diana Voina cu ajutorul sponsorului coreean, LG, dar şi a restaurantului Korean House din Bucureşti.

Meetingul din 2011 s-a încheiat cu succes, „Free Hugs” fiind ultima activitate a zilei, pe străzile capitalei.

Cum spuneam ceva mai sus, anul acesta fanmeetingul va avea loc pe 25 august, la Liceul „Gheorghe Lazăr” din capitală şi va fi organizat de Asociaţia Fanilor Coreei de Sud, România (AFCSR), asociaţie din care fac parte comunităţi precum Mirotic Crystal, 2ne1 Romania, BigBang Romania, ELF România, Eels România, MBLAQ România, Boice România, Primadonna România, Hottest România, B2UTY România, Warrior Baby, Inspirit România, Triple S România, BrianJoo România, ParaTraxians România, EXO KroM, SHINee România, Korean Culture Club România, Korean Culture România şi HALLYUDEX. La fel ca anul trecut, veţi avea nevoie de bilete pentru a participa la meeting. Ele se pot achiziţiona la intrare în ziua meetingului (10 LEI), sau se pot rezerva pe site-ul www.afcsr.ro  înaintea meetingului (7 LEI).

O parte din activităţile de anul acesta, pe care AFCSR doreşte să le desfăşoare în cadrul meetingului, sunt : demonstraţie de Tae Kwon Do,  prezentare hanbok,  dans tradiţional, competiţie de dans kpop, prezentarea standurilor/fancluburilor sau karaoke.

La prima şi la a doua ediţie a fanmeetingului, echipa noastră a participat sub numele de „ROMÂNIA ASIANS FANATIC/RAF”, dar anul acesta vom participa pentru prima dată ca „HALLYUDEX”. Cum este prima dată când participăm cu un format nou, am vrea să ştim ce doriţi să primiţi anul acesta din partea noastră. Am pregătit o listă cu surprize speciale pentru voi, lucrăm la realizarea lor, dar părerile şi propunerile voastre sunt importante pentru echipa noastră. ^^ Aşteptăm părerile/propunerile voastre mai jos, în secţiunea de comentarii. ♥

De asemenea, dacă aveţi anumite obiecte speciale acasă precum albume kpop, cărţi despre limba coreeană, reviste coreene, articole personalizate etc şi aţi vrea să fie expuse la fanmeeting pentru standul Hallyudex, contactaţi founderul ( Stancu Georgiana ) pe facebook pentru detalii, sau daţi-ne un e-mail pe hallyudex@yahoo.ro ^^

Cine vine anul acesta la meeting!? ♥

Despre oxan

• GEY/ GIGI, 920310, 22, AB, EUROPE-ROMANIA-CRAIOVA • • FOUNDER, GRAPHIC DESIGNER • • 내 사랑: SMTOWN & SOUTH KOREA in all shapes •

Discuție

14 gânduri despre &8222;K FAN MEETING 2012, EDIŢIA a III-a&8221;

 1. „demonstraţie de Tae Kwon Do, prezentare hanbok, dans tradiţional” – Oh My!! O sa fie super!!!

  Scris de Alexandra (@Alecsush) | 2012/06/22, 3:03 PM
 2. de abia astept sa vina ziua fanmeeting-ului! sunt sigura ca anul asta va fi un eveniment si mai bun ca anul trecut. toata lumea isi da silinta sa pregateasca ceva original. fighting!!!

  Scris de Andra^^ (@andra235) | 2012/06/22, 3:33 PM
 3. Abia astept ❤ Nu am mai fost pana acum, dar anul acesta sunt sigura 100% ca ajung si nu mai pot de nerabdare, mai ales pentru Crew Show ^^ Sper sa vina cat mai multa lume :3

  Scris de 예소야 Roxana | 2012/06/22, 6:10 PM
 4. abea astept!!! OMGG *fangirling* o sa fie prima oara cand ajung la astfel de meeting ^^

  Scris de Raluca | 2012/06/23, 11:16 PM
 5. vreau si eu sa imi fac rezervare si am dat sa intru pe http://www.afcsr.ro dar nu merge

  Scris de Georgiana Alina | 2012/06/27, 12:31 PM
 6. Pacat ca nu pot sa ajung la meetingul de anul acesta 😦

  Scris de Daya | 2012/06/30, 11:58 AM
 7. de abia astept 😀 sper totusi sa nu fiu plecata

  Scris de Alynaa09 | 2012/06/30, 11:35 PM
 8. Doamneee…..abia astept<3o sa fie prima oara cnd particip si sper ca o sa fie multa lume si distractieeeee:D

  Scris de Ioana:D | 2012/07/01, 1:01 PM
 9. Abia astept sper sa ajung …find din Targu Mures da voi incerca ..kpop fighting !!!!

  Scris de Alexandra G | 2012/07/10, 3:38 PM
 10. Hei, aud pentru prima data de asa ceva. Unde are loc? Data am retinut-o, dar nu si locatia. Cred ca m-ar interesa si pe mine.

  Scris de Persida Arsu | 2012/07/12, 3:01 PM
 11. De fapt ma intereseaza mai multe informatii despre cultura si traditia sud-coreeana, care mi se pare fascinanta. Dupa ce am vazut pana acuma pe internet despre Coreea de Sud pot spune ca sunt fana a acestei tari. Insa intalnirea in formatul acesta nu cred ca m-ar interesa. Oricum apreciez ceea ce faceti. Felicitari si spor la treburi!

  Scris de Persida Arsu | 2012/07/12, 3:16 PM
 12. Vai ce bine ca mai sunt si altii care asculta k-pop. Poate asa ajung si pe la noi K-pop Idols. Vreau SM in Romania. Ori vin ei la noi, ori merg (nu stiu cum) eu la ei!!

  Scris de Julia (@4everMEJulia) | 2012/07/25, 8:42 PM
 13. Reblogged this on Ţara mea de suflet and commented:
  Pacat ca l-am rata:))

  Scris de edibill | 2012/09/20, 9:40 PM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: