citeşti...
→ STAR DEX

S-O CUNOAŞTEM PE LYDIA PAEK

Seara trecută v-am prezentat un cover pe Facebook cu Lidia Paek & J-Reyez şi v-am promis că azi ne vom întoarce un informaţii noi despre cei doi. Ne-am gândit că cel mai bine ar fi dacă am face două articole separate despre ei, aşa că… astăzi vom vorbi despre Lydia! ^^

Dacă sunteţi fani Big Bang sau 2NE1, sigur aţi auzit de ea! Lydia a părăsit Statele Unite anul trecut şi s-a alăturat celor de la YG ENTERTAINMENT, ca producător şi coregraf.  Prima ei colaborare cu YG a fost pentru piesa „Don’t cry„, a solistei Park Bom.  Colaborarea ei cu fetele de la 2ne1 nu s-a oprit aici, ea lucrând pentru piese precum  „Ugly” şi „I love you” alături de Teddy.

Lydia şi-a făcut apariţia pentru prima dată pe micul ecran coreean, odată cu comeback-ul lui G-DRAGON de anul aceata. Dacă aţi urmărit videoclipurile „ONE OF A KID„,  „CRAYON„, sau comeback stage-ul lui GD, aţi avut posibilitatea de a vedea-o şi pe Lydia.

Prima ei apariţe ca solistă în Coreea  de Sud, a fost tot alături de G-DRAGON.  Lyddz a înlocuit-o pe Kim Yuna  şi a interpretat piesa „Missing You” alături de liderul trupei Big Bang.

Înainte de a lucra cu YG, Lydia a locuit în Statele Unite şi a făcut parte din trupa de dans „Quest Crew„. Cei de la Quest Crew au câştigat al treilea sezon al show-ului „America’s Best Dance Crew” (sezon în care a participat şi coregrafa celor de la SM, Rino Nakasone), dar din păcate, Lydia nu a putut dansa alături de ei din cauza regulilor impuse de MTV. S-a alăturat unui alt grup (Boxcuttuhz) dar au fost eliminaţi.

^Lydia alături de Hok, co-founder Quest, dansator şi coregraf pentru LMFAO (Party Rock Anthem, Sexy and I know it, Sorry for Party Rocking)

Lydia s-a alăturat trupei Quest încă de la început, cu ajutorul lui Ryanimay (co-founder Quest) şi a fost singura fată din grupul lor. Cât timp a locuit în Statele Unite, a fost coregraf pentru diferite workshop-uri, iar în timpul liber a cântat la diferite evenimente dedicate în mare parte comunităţii de asiatici din America de Nord.

O puteţi găsi pe Lydia şi pe Youtube, unde pune destul de multe cover-uri, dar şi updates despre lucrurile pe care le face în YG.

Se zvoneşte că Lydia ar face parte din noul grup de fete YG, însă nu există declaraţii oficiale pe această temă din partea lor.

Sperăm să vă placă Lydia la fel de mult cum ne place şi nouă! ^^

^ Lydia alături de Quest Crew

Spre final.. vrem să vă anunţăm că Lydia a deschis o nouă categorie la noi pe site, „Internet Celebrities”, prin acest articol. Vom vorbi în următoarele articole despre coreenii cunoscuti mai mult în Statele Unite, cu ajutorul Youtube-ului.

Credeţi că Lydia va debuta în noul grup de fete YG? ^^

–––––––––
Articol original HALLYUDEX; PHOTOS @tumblr , credits to the original photographers

Despre oxan

• GEY/ GIGI, 920310, 22, AB, EUROPE-ROMANIA-CRAIOVA • • FOUNDER, GRAPHIC DESIGNER • • 내 사랑: SMTOWN & SOUTH KOREA in all shapes •

Discuție

Un gând despre &8222;S-O CUNOAŞTEM PE LYDIA PAEK&8221;

  1. Lydzzzzz, the one and only!!
    Sper s-o văd în noul grup de fete de la YG tbh. She has what it takes! ❤

    Scris de Stancu Georgiana | 2012/10/22, 11:06 AM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: