citeşti...
HALLYUDEX

NEW! STAFF APPLY 2014 – INTRA SI TU IN ECHIPA HALLYUDEX

HALLYUDEX REVINE ANUL ACESTA, IAR TU POȚI FACE PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ!

Poți aplica pentru un post în staff-ul nostru, ÎNCEPÂND DE AZI!! ^^

 

STAFF APPLY 2014

Hallyudex revine după o pauză de doi ani. Fandomul de la noi din țară s-a mărit și la fel se va întâmpla cu echipa noastră. Căutăm oameni pasionați pentru a ocupa posturile disponibile. 😀

 

★ REPORTER – 6 LOCURI DISPONIBILE – 2 pentru Bucureşti (România), 2 pentru Cluj (România) şi 2 pentru Seul sau alte oraşe din Coreea de Sud.
RESPONSABILITĂŢI: Reporterul trebuie să meargă “pe teren”, unde se ţin diferite activităţi pentru/despre Coreea de Sud (cultură, muzică,cinematografie, etc). Trebuie să faceţi poze şi să fiţi foarte atenţi la tot ce se întâmplă în jurul vostru, pentru că mai târziu veţi avea de scris un articol despre evenimentul respectiv. Tot voi veţi reprezenta HALLYUDEX/ROMÂNIA la acele evenimente, ca parteneri sau ca reporteri media. Pentru România am ales numai Cluj şi Bucureşti pentru că în aceste două oraşe se ţin cele mai multe evenimente dedicate Coreei de Sud.
Am vrea, dacă se poate, două persoane care locuiesc în Coreea de Sud pentru a avea informaţii direct de la sursă. Fie că sunteţi elevi cu bursă, lucraţi în Coreea de Sud şi trăiţi acolo, sau sunteţi persoane de naţionalitate sud-coreeană, noi aşteptăm aplicaţia voastră pentru staff.
CERINŢE: Limba engleză este obligatorie; Limba coreeană vă oferă puncte în plus pentru a deveni membru al echipei (indiferent de nivel) dar nu este obligatorie; Trebuie să aveţi peste 16 ani pentru a aplica (dacă din septembrie intrați în ultimul an de liceu, nu aplicaţi pentru staff); vă trebuie o cameră foto performantă şi o memorie foarte bună!! (hehe, memoria voastră, nu a camerei foto ^^). Dacă aveţi posibilitatea, puteţi face şi interviuri persoanelor participante la acele evenimente.

★ NEWS TRANSLATOR – 4 LOCURI DISPONIBILE (2 locuri pentru kpop, 2 locuri pentru kdrama, online, nu contează în ce zonă a ţării locuiţi).
RESPONSABILITĂŢI: Veţi avea de tradus newsuri de pe site-urile internaţionale, newsuri în limba engleză, sau direct de la sursă, în limba coreeană. Avem două categorii pentru “news translator” – kpop (kpop stars included) şi kdrama (kdrama stars included).
Trebuie să fiţi activi pe site, dar şi pe Facebook.
CERINŢE: Limba engleză este obligatorie; minim 3 articole pe saptămână/traducător; Limba coreeană vă oferă puncte în plus pentru a deveni membru al echipei (indiferent de nivel) dar nu este obligatorie; Trebuie să aveţi peste 16 ani pentru a aplica (dacă din septembrie începeți ultimul an de liceu, nu aplicaţi pentru staff);

★ UPLOADER – 3 LOCURI DISPONIBILE , nu contează în ce zonă a ţării locuiţi, totul se face online.
RESPONSABILITĂŢI: Cei 3 uploaderi se vor ocupa NUMAI de paginile noastre de Facebook şi Twitter, vor interacţiona cu fanii kpop/cititorii site-ului, vor posta poze în mare parte, informaţii scurte şi vor traduce tweeturile vedetelor în limba română.
CERINŢE: Limba engleză este obligatorie, se cer 2 ore pe zi (1 oră dimineaţa, 1 oră seara, sau cum doriți) pentru a traduce tweeturile, info-urile şi pentru a uploada pozele vedetelor sau pentru a anunţa când apare un articol nou pe site; Limba coreeană vă oferă puncte în plus pentru a deveni membru al echipei (indiferent de nivel) dar nu este obligatorie; Trebuie să aveţi peste 16 ani pentru a aplica (dacă din septembrie începeți ultimul an de liceu, nu aplicaţi pentru staff); trebuie să fiţi foarte prietenoşi şi politicoşi, să nu vă enervaţi repede şi să acceptaţi comentarii negative.

★ TRANSLATOR INTERVIURI – 3 LOCURI DISPONIBILE (nu contează în ce zonă a ţării locuiţi, totul se face online).

RESPONSABILITĂŢI: Veţi avea de tradus interviuri oferite de către vedetele coreene revistelor, posturilor de radio sau posturilor TV. Totul trebuie scris pe site, nu tradus pe video. Cu ajutorul interviurilor, fanii români pot afla mai multe despre vedetele lor favorite.

CERINŢE: Limba engleză este obligatorie; se cere 1 interviu pe săptămână pentru fiecare membru din acest grup; Limba coreeană vă oferă puncte în plus pentru a deveni membru al echipei (indiferent de nivel) dar nu este obligatorie; Trebuie să aveţi peste 16 ani pentru a aplica (dacă din septembrie  începeți ultimul an de liceu, nu aplicaţi pentru staff);

★ STYLE & BEAUTY – 6 LOCURI DISPONIBILE (nu contează în ce zonă a ţării locuiţi, totul se face online).
RESPONSABILITĂŢI: Veţi avea de scris articole despre secretele frumuseţii coreene, produse coreene pentu frumuseţe, articole vestimentare, designeri vestimentari, stilul vedetelor şi tot ce ţine de lumea modei coreene. 2 locuri sunt pentru categoria BEAUTY, 2 locuri pentru categoria GET THIS LOOK (unde aveţi nevoie de Photoshop) şi 2 locuri pentru cei care vor comenta ţinutele vedetelor şi vor scrie articole despre modă şi designeri.
CERINŢE: Limba engleză este obligatorie; Limba coreeană vă oferă puncte în plus pentru a deveni membru al echipei (indiferent de nivel) dar nu este obligatorie; Fiecare membru trebuie să posteze 1 articol pe săptămână. Trebuie să fiţi la curent cu tot ce se întâmplă în lumea modei şi să fiţi pasionaţi de acest subiect; Trebuie să aveţi peste 16 ani pentru a aplica (dacă din septembrie începeți ultimul an de liceu, nu aplicaţi pentru staff);

★ PREZENTATOR ACTORS, BANDS and SINGERS – 4 LOCURI DISPONIBILE (2 locuri pentru bands & singers şi 2 locuri pentru actors).
RESPONSABILITĂŢI: Veţi avea de prezentat vedetele într-un articol special dedicat lor.
CERINŢE: Limba engleză este obligatorie; Limba coreeană vă oferă puncte în plus pentru a deveni membru al echipei (indiferent de nivel) dar nu este obligatorie; Fiecare membru trebuie să posteze 1 articol pe săptămână. Trebuie să aveţi cât mai multe informaţii despre vedeta respectivă înainte de a scrie articolul; Trebuie să aveţi peste 16 ani pentru a aplica (dacă din septembrie începeți ultimul an de liceu, nu aplicaţi pentru staff);

★ REVIEWER – 4 LOCURI DISPONIBILE (2 pentru DRAME, FILME,SHOW-URI TV şi SPOTURI PUBLICITARE (CF), 2 pentru MV-URI, ALBUME & COMEBACK-URI).
RESPONSABILITĂŢI: Săptămânal veţi avea de făcut 1 review/recenzie pentru categoriile de sus. Comentaţi conceptul, ţinuta, povestea, piesele, coregrafia, look-ul, personajele, etc.
CERINŢE: Limba engleză este obligatorie; Limba coreeană vă oferă puncte în plus pentru a deveni membru al echipei (indiferent de nivel) dar nu este obligatorie; Trebuie să aveţi cât mai multe informaţii despre subiectul abordat (cel mai bine este să ascultaţi/urmăriţi “tema” articolului); Trebuie să aveţi peste 16 ani pentru a aplica (dacă din septembrie începeți ultimul an de liceu, nu aplicaţi pentru staff);

PENTRU FIECARE GRUP DIN STAFF, CĂUTĂM OAMENI RESPONSABILI, PERSOANE CARE POT PURTA O DISCUŢIE SERIOASĂ/CALMĂ CU CITITORII, OAMENI CARE POT ACCEPTA CRITICA CHIAR DACĂ AU DREPTATE, OAMENI CARE NU ÎŞI IMPUN PĂRERILE NEGATIVE DESPRE UN ANUMIT GRUP DE IDOLI PE SITE.

Acestea sunt posturile disponibile în staf. Dacă vreţi să intraţi in staff, citiţi paşii următori:

Pentru a intra în legătură cu noi, trebuie să ne trimiteţi un mic formular cu răspunsurile voastre prin e-mail. În 48 de ore veţi primi un e-mail cu detalii pentru a intrat în perioada de probă. Nu vă speriaţi, nu este dificil! Veţi sta 1 săptămână în perioada de probă, pentru a vedea dacă vă ţineţi de treabă pe site şi faceţi ceea ce trebuie. Dacă totul merge bine, rămâneţi în echipa noastră. ^^

Perioada de probe durează o săptămână; prima probă pentru voi vine din partea staff-ului. Vă vom spune ce aveţi de făcut/vă vom da o temă, iar voi trebuie să faceţi un articol conform cerinţelor; după ce faceţi acest articol cerut de staff, restul articolelor pentru perioada de probă rămân la alegerea voastră.

Dacă aveţi o perioadă mai încărcată, puteţi intra în hiatus pentru o săptămână sau chiar câteva luni (dacă sunteţi acceptaţi în staff), în funcţie problemele voastre personale; înţelegem că aveţi o viaţă personală de care trebuie să vă ocupaţi şi nu vă certăm dacă lipsiţi, dar vrem să ştim când lipsiţi pentru a evita problemele.

COPIAŢI FORMULARUL, RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBĂRILE NOASTRE ŞI TRIMITEŢI RĂSPUNSURILE PE hallyudex@gamil.com cu subiectul “STAFF” + grupul în care vreţi să intraţi. EXEMPLU: STAFF REPORTER

Pentru cei care au aplicat pe e-mail-ul de yahoo, vă rugăm să aplicați iar pe gmail. Contul de yahoo nu mai este bun.

1. NUME ŞI PRENUME:
2. NICKNAME:
3. VÂRSTA ŞI DATA NAŞTERII:
4. ORAŞUL:
5. STUDII:
6. EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ:
7. GRUPUL PENTRU CARE APLICAŢI ŞI CATEGORIA (exemplu:REPORTER-COREEA DE SUD):
8. DE CE VREŢI SĂ FACEŢI PARTE DIN ACEST GRUP:
9. CE VĂ FACE POTRIVIT PENTRU ACEST GRUP (ABILITĂŢI):
10. FACEŢI PARTE DIN STAFF-UL ALTOR COMUNITĂŢI? DACĂ DA, DIN CE COMUNITĂŢI:
11. DE CE IUBIŢI COREEA DE SUD/VEDETELE SALE:
12. IDOLUL FAVORIT:
13. ADRESĂ DE E-MAIL (pentru contact):
14. ADRESĂ DE FACEBOOK ŞI TWITTER (pentru contact):
15. NUMĂR DE TELEFON (pentru contact):

CINE POATE APLICA: Toţi cei care vorbesc limba română indiferent de naţionalitatea lor (persoane din România, Coreea de Sud, Moldova, etc). Puteţi aplica chiar dacă aţi aplicat şi în trecut dar nu aţi fost acceptaţi. 😀

CE TREBUIE SĂ ŞTIŢI DESPRE HALLYUDEX:

1. În prezent, staff-ul este format din 9 fete.
2. HALLYUDEX este un site non-profit, nu avem un sponsor permanent şi nu câştigăm bani prin articolele noastre.
3. Toţi lucrează din iubire pentru Coreea de Sud în timpul liber, fără a cere ceva la schimb (muncă voluntară).
4. Site-ul a fost deschis pe 1 septembrie 2011 şi este urmaşul forumului ROMANIAASIANSFANATIC (deschis în 2009).
5. HALLYUDEX administrează pagina de facebook SMTOWNROMANIA.

6. HALLYUDEX NU aparține undei asociații, dar poate colabora la cerere.

7. HALLYUDEX are o revistă online non-profit dedicată Coreei de Sud.

VĂ AŞTEPTĂM ÎN STAFF!!! ♥♥♥

Dacă aţi vrea să ştiţi ceva în plus despre noi/staff ,întrebaţi!
Vă stăm la dispoziţie!^^

 

Despre oxan

• GEY/ GIGI, 920310, 22, AB, EUROPE-ROMANIA-CRAIOVA • • FOUNDER, GRAPHIC DESIGNER • • 내 사랑: SMTOWN & SOUTH KOREA in all shapes •

Discuție

4 gânduri despre &8222;NEW! STAFF APPLY 2014 – INTRA SI TU IN ECHIPA HALLYUDEX&8221;

 1. Daca vom face parte din staff, vom primi si vreo adeverinta de voluntariat ?

  Scris de Ioana | 2014/06/29, 10:43 PM
 2. La experienta profesionala ce ar trebui sa scriem? 🙂

  Scris de Choco Rei | 2014/07/05, 8:48 PM
  • Dacă ați mai făcut asta până acum 😀 dacă ați fost într-un staff, ați scris articole, ați avut o pagină dedicată cuiva, ați luat interviuri etc.

   Scris de oxan | 2014/09/27, 12:01 AM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: